Volkan Tasdan gekroond tot Leraar van het Jaar 2012

jschleeGeen categorie

ETTEN-LEUR – Onder luid gejuich van de grote schare fans die hij mee had gebracht naar de KSE in Etten-Leur, nam Volkan Tasdan van RSG ’t Rijks de beker voor Leraar van het Jaar 2012 in ontvangst.

Het was het tweede jaar op rij dat de docent maatschappijleer genomineerd was, maar vorig jaar greep hij net naast de titel. “Erg mooi dat de leerlingen dit feest vanavond (woensdagavond) voor mij geregeld hebben. Ik wist er van tevoren helemaal niets vanaf,” aldus Tasdan na het in ontvangst nemen van de beker.

Omdat er bij de verkiezing dit jaar naast het totaal aantal stemmen ook rekening is gehouden met de grootte van de scholen, eindigden docenten van relatief kleine scholen op de tweede en de derde plaats. Marijke de Laat van het ZuidWestHoek College greep net naast de titel en werd tweede. Mary Worrell van de International School of Breda ging er vandoor met de derde prijs.

Track back link : http://www.bndestem.nl/brabant/volkan-tasdan-gekroond-tot-leraar-van-het-jaar-2012~a81a6b02/