Hart van Nederland : docent Vulkan staat dag en nacht klaar

jschleeNews

Daar waar half Nederland op dit moment geniet van de meivakantie, bikkelt leraar Volkan Tasdan uit Bergen op Zoom gewoon nog even door.

Hij geeft leerlingen Maatschappijwetenschappen iedere dag extra bijles, zodat ze straks met vlag en wimpel slagen voor het eindexamen. Van 18.00 uur tot 02.00 uur ‘s nachts is de leraar beschikbaar voor iedereen met vragen over Maatschappijwetenschappen.

En dat is volgens de leraar de normaalste zaak van de wereld. ‘Dat hoort erbij als je leraar bent. Het zou toch gek zijn als we de leerlingen zo vlak voor het examen laten zitten? Je hebt er het hele jaar naartoe gewerkt. Mijn doel is iedereen te laten slagen.’

Bekijk de video : http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/leraar-volkan-tasdan-beantwoordt-dag-en-nacht-jouw-examenvragen/